Greitoji paieška

Šviežių kopūstų troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste. Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną. Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais. Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l. vandens, sultinio koncentratu, sudėti grybus ir troškinti, kol daržovės suminkštės. Baigiant suberti prieskonius, keptą dešrą.

Ingredientai

  • Čiobreliai :pagal skonį
  • Dešra:75 g.
  • Druska:pagal skonį
  • Kmynai:žiupsnelis
  • Kopūstai:1 vnt.
  • Maltos paprikos:pagal skonį
  • Morkos:1 vnt.
  • Paprikų ankštys:1 vnt.
  • Petražolės:1 šaukštas
  • Pievagrybiai:6 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:3-4 vnt.
  • Salierų šakelės:2 vnt.
  • Sultinio koncentratas:1 šaukštas
  • Svogūnai:2 vnt.
  • žali žirneliai:2 šaukštai
  • Žiediniai kopūstai:1/4 vnt.
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?