Greitoji paieška

Troškinta aviena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 3)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsa nuplaunama, supjaustoma kubeliais, apkepinama su smulkintais svogūnais, pasūdoma ir pagardinama saldžiais ankštpipiriais.

Paskui užpilama vandeniu arba sultiniu ir troškinama. Ištroškinta mėsa išgriebiama, į skystį supilamas grietinės ir miltų uždaras, užvirinama. Galiausiai į perkoštą padažą atgal sudedama mėsa ir dar pakaitinama.

Viršų galite apibarstyti mėgstamais žalumynais.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?