Greitoji paieška

Troškinta veršiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Veršienos kumpis pasūdomas ir apkepinamas taukuose.

Vėliau troškinama su daržovėmis ir trupučiu vandens, kol suminkštėja mėsa.

Ataušusi mėsa supjaustoma, kiekvienas gabalėlis aptepamas sviestu ir apibarstomas tarkuotu sūriu.

Mėsa sudedama lanku lėkštėje, o į vidurį dedama salotos bei žirnelius, apšlakstytus citrinos sultimis.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:truputis
  • Fermentinis sūris:1 šaukštas
  • Konservuoti žalieji žirneliai:0,5 l.
  • Morka:1 vnt.
  • Salieras:1 vnt.
  • Salotos:truputis
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Taukai:5 šaukštai
  • Veršiena:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?