Greitoji paieška

Troškinta vištiena

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išdarinėta višta nuplaunama, nusausinama, padalijama į 8-12 gabalų. Jie apkepinami riebaluose iki gelsvumo.

Apkepinta mėsa, susmulkintos morkos sudedama į puodą, supilami riebalai kartu su kepsnio sultimis, viskas užpilama karštu vandeniu arba sultiniu, kad pusiau apsemtų, ir troškinama, kol mėsa pasidaro minkšta. Baigiant troškinti įdedama prieskonių, druskos.

Baigiant troškinti padažo turi likti apie 1,5 stiklinės. Jei padažas labai skystas, į grietinę įplakama pusė šaukšto pakepintų miltų, tada viskas supilama į padažą ir užvirinama.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1/2 stiklinės
  • Morkos:2 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pipirai:8 vnt.
  • Riebalai:1 šaukštas
  • Višta:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?