Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Išdarinėta višta nuplaunama, nusausinama, padalijama į 8-12 gabalų. Jie apkepinami riebaluose iki gelsvumo.
Apkepinta mėsa, susmulkintos morkos sudedama į puodą, supilami riebalai kartu su kepsnio sultimis, viskas užpilama karštu vandeniu arba sultiniu, kad pusiau apsemtų, ir troškinama, kol mėsa pasidaro minkšta. Baigiant troškinti įdedama prieskonių, druskos.
Baigiant troškinti padažo turi likti apie 1,5 stiklinės. Jei padažas labai skystas, į grietinę įplakama pusė šaukšto pakepintų miltų, tada viskas supilama į padažą ir užvirinama.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |