Greitoji paieška

Troškinti rauginti kopūstai su mėsa ir keptomis bulvėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 2)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Stambiais kubeliais supjaustytą mėsą, įpylus šiek tiek vandens, apvirinti. Ant mėsos sudėti raugintus kopūstus, apibarstyti kadagių uogomis ir troškinti. Taukuose pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, supilti miltus, cukrų ir pomidorų tyrę. Padažu užpilti kopūstus ir troškinti dar 10 min.

Neluptas bulves šepetėliu gerai nuplauti, perpjauti pusiau, pjūvio vietą pabarstyti druska, kmynais. Taip paruoštas bulves sudėti į riebalais išteptą skardą ir kepti 20 min.

Bulves patiekti neluptas prie troškintų kopūstų.

Ingredientai

  • Bulvės:500 g.
  • Cukrus:truputis
  • Druska:truputis
  • Kadagio uogos:truputis
  • Kiauliena:500 g.
  • Kmynai:truputis
  • Miltai:1/2 šaukšto
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Rauginti kopūstai:1 kg.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:1 stiklinė
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

JSckhulkFzVdbAL
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Mano uosviene mokjeo labai gerai uzraugti agurkus, Paprastam agurku rauginimui (greitam valgymui, ne laikymui per ziema)ji visada naudojo paprasta druskos matavima kaip Dalia sako- saukstas druskos, litras vandens. Bet jeigu ji raugdavo agurkus ziemai, tada pridedavo keleta trilitriniu stiklainiu su agurkais ir zolem visokiom, pripildavo i kibira vandens ir vis dedavo druskos, vis pamaisant, kol jau kiausinis neskesta, tada uzpildavo situo druskos tirpalu agurkus ir stiklainius uzdengtus plastmasiniais dangteliais sukeldavo i rusi, kuris buvo virtuveje po grindim ))))) labai geri agurkiukai gaudavosi !O as tai ziemai niekada neraugindavau agurku, tik marinuodavau ! Bet kada jau tas buvo oi .

irena
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

labai skanu, super

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?