Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Galite naudoti ir rudus ryžius, taip pat šiam patiekalui puikiai tinka ir pomidorai. O jei norite kažko sotesnio, galite naudoti įvairią mėsą ar dešreles.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite smulkiai supjaustytą svogūną bei česnaką. Suberkite ryžius ir apie 2 min. pakepinkite ant vidutinės ugnies.
Supilkite sultinį, sumažinkite ugnį ir viską troškinkite apie 20 min. Tada sudėkite visus prieskonius ir nusausintas juodąsias pupeles. Troškinkite apie 5 - 8 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |