Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ryžiai nuplaunami, nuplikomi verdančiu vandeniu. Nusunkti ryžiai suberiami į puodą ant riebalų, pasūdoma, išmaišoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama 1,5-2 kartus daugiau nei ryžių), sudedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, gvazdikėlis, puodas uždengiamas dangčiu ir apie 20 min. troškinama orkaitėje.
Ryžiai turi būti birūs, nesulipę.
Prieš patiekiant apibarstomi tarkuotu sūriu ir dar trumpam dedami į orkaitę, kad apkeptų sūris.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |