Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Prie šio patiekalo labai skanu biri ryžių košė. Ant jos viršaus galima uždėti su svogūnais troškintą mėsą ir valgyti, kol karšta :)
Mėsą supjaustyti mažais kubeliais, pakepinti, užpilti vandeniu, pasūdyti ir patroškinti. Sudėti smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir galvutes, įberti pipirų, gerai uždengti ir troškinti, kol suminkštės.
Patiekti kartu su ryžiais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |