Greitoji paieška

Troškinti veršienos šonkauliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Šonkaulius apibarstyti druska, miltais, apkepinti svieste. Apkepintus šonkaulius su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis sudėti į puodą su sultiniu, ir troškinti.

Kai baigs troškintis veršiena, pašalinkite kaulus, mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į sultinį, kuriame troškinosi ir dar apie 15 min. troškinkite.

Padažas: ištirpinkite šaukštą sviesto, įmuškite kiaušinio trynį ir maišant kaitinkite, kol sutirštės. Tada pasūdykite, įspauskite citrinos sultis, supilkite grietinę.

Šiuo padažu užpilkite mėsą.

Ingredientai

  • Citrina:1/2 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Lauro lapai:2 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Morka:1 vnt.
  • Pipirai:3 vnt.
  • Salieras:1 vnt.
  • Sultinys:1 stiklinė
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1 vnt.
  • veršienos šonkauliai:800 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?