Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šonkaulius apibarstyti druska, miltais, apkepinti svieste. Apkepintus šonkaulius su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis sudėti į puodą su sultiniu, ir troškinti.
Kai baigs troškintis veršiena, pašalinkite kaulus, mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į sultinį, kuriame troškinosi ir dar apie 15 min. troškinkite.
Padažas: ištirpinkite šaukštą sviesto, įmuškite kiaušinio trynį ir maišant kaitinkite, kol sutirštės. Tada pasūdykite, įspauskite citrinos sultis, supilkite grietinę.
Šiuo padažu užpilkite mėsą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |