Greitoji paieška

Troškinys su jautienos faršu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, užberiama druskos, mairūno, įpilama 0,5 1 karšto vandens ir, sandariai uždarius, 20- 25 min. troškinama ant silpnos ugnies. Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.

Ingredientai

  • Bulvės:4-5 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Faršas:300 g.
  • Margarinas:50 g.
  • Meirūnai:žiupsnelis
  • Morkos:1 vnt.
  • Pomidorų tyrė:2 šaukštai
  • Porai:4 vnt.
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vanduo:0,5 l
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

juratė
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

man atrodo ne meirūnai o mairūnai

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?