Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Argentinietiškas troškinys su mėsa, grybais, daržovėmis ir ryžiais.
Mėsa (veršiena arba kiauliena) supjaustoma nedideliais kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinama riebaluose.
Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos griežinėliais, grybai nuvalomi (galima naudoti ir baravykus) ir perpjaunami pusiau. Viskas sudedama prie mėsos, maišant apkepinama, paskui supilamas mėsos sultinys. Patiekalas troškinamas 20 - 30 min.
Su daug vandens pusiau išverdami ryžiai. Jie perplaunami, nusausinami ir sukrečiami į puodelį su mėsa ir daržovėmis. Verdama ant labai mažos ugnies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |