Greitoji paieška

Troškinys su ryžiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Argentinietiškas troškinys su mėsa, grybais, daržovėmis ir ryžiais.

Gaminimas

Mėsa (veršiena arba kiauliena) supjaustoma nedideliais kubeliais ir kartu su supjaustytu svogūnu apkepinama riebaluose.

Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos griežinėliais, grybai nuvalomi (galima naudoti ir baravykus) ir perpjaunami pusiau. Viskas sudedama prie mėsos, maišant apkepinama, paskui supilamas mėsos sultinys. Patiekalas troškinamas 20 - 30 min.

Su daug vandens pusiau išverdami ryžiai. Jie perplaunami, nusausinami ir sukrečiami į puodelį su mėsa ir daržovėmis. Verdama ant labai mažos ugnies.

Ingredientai

  • Baltagūžiai kopūstai:500 g.
  • Česnakas:1 skiltelė
  • Druska:truputis
  • Margarinas:2 šaukštai
  • Mėsa:400 g.
  • Pievagrybiai:200 g.
  • Pipirai:truputis
  • Raudonieji pipirai:1 šaukštelis
  • Ryžiai:2 stiklinės
  • saldūs ankštiniai pipirai:2 vnt.
  • Sultinys:1 l.
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?