Greitoji paieška

Ukrainietiškas raugintų kopūstų troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Baravykus užpilti šiltu virintu vandeniu ir 3-4 val. pamirkyti. Paskui gerai perplauti švariame vandenyje. Tada juos užpilti šaltu vandeniu ir išvirti. Išvirusius išgriebti, nuoviroms leisti nusistovėti, paskui jas perkošti.

Raugintus kopūstus nuspausti, sudėti į troškintuvą, užpilti dalimi grybų nuoviro, kad kopūstus vos semtų, įberti pagal skonį cukraus ir ištroškinti. Į likusias verdančias grybų nuoviras sudėti skiltimis supjaustytas bulves ir išvirti. Kai bulvės bus minkštos, kartu sudėti paruoštus kopūstus, išvirtus, nedideliais gabaliukais supjaustytus baravykus, aliejuje pakepintas, griežinėliais supjaustytus morkas ir svogūnus, lauro lapus, suberti pipirus, ir viską dar 15-20 min. patroškinti.

Paruoštus kopūstus patiekti su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

  • Aliejus:100 g.
  • Bulvės:350 g.
  • Cukrus:truputis
  • Džiovinti baravykai:100 g.
  • Lauro lapai:2 vnt.
  • Morkos:150 g.
  • Pipirai:truputis
  • Rauginti kopūstai:700 g.
  • Svogūnai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?