Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Ukrainietiškas raugintų kopūstų troškinys
Gaminimas
Baravykus užpilti šiltu virintu vandeniu ir 3-4 val. pamirkyti. Paskui gerai perplauti švariame vandenyje. Tada juos užpilti šaltu vandeniu ir išvirti. Išvirusius išgriebti, nuoviroms leisti nusistovėti, paskui jas perkošti.
Raugintus kopūstus nuspausti, sudėti į troškintuvą, užpilti dalimi grybų nuoviro, kad kopūstus vos semtų, įberti pagal skonį cukraus ir ištroškinti. Į likusias verdančias grybų nuoviras sudėti skiltimis supjaustytas bulves ir išvirti. Kai bulvės bus minkštos, kartu sudėti paruoštus kopūstus, išvirtus, nedideliais gabaliukais supjaustytus baravykus, aliejuje pakepintas, griežinėliais supjaustytus morkas ir svogūnus, lauro lapus, suberti pipirus, ir viską dar 15-20 min. patroškinti.
Paruoštus kopūstus patiekti su virtomis bulvėmis.
Ingredientai
Receptas #7474

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |