Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Mėsą nuplauti šaltu vandeniu ir supjaustyti kubeliais. Griežinėliais supjaustytus svogūnus pakepinti riebaluose, apibarstyti pipirais, į tą pačią keptuvę sudėti mėsą ir sukapotą česnaką.
Kai mėsa apkeps, į keptuvę įpilti truputį karšto vandens, ir mėsą troškinti ant mažos ugnies, vis įpilant karšto vandens. Po 1,5 val. ant mėsos sudėti perplautus nuspaustus kopūstus, dar įpilti vandens, kad jis apsemtų visą guliašą, ir dar patroškinti. Kai mėsa bus minkšta, į guliašą suberti ryžius ir baigti troškinti.
Prieš patiekiant apipilti grietine ir gerai išmaišyti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |