Greitoji paieška

Vengriškas guliašas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą nuplauti šaltu vandeniu ir supjaustyti kubeliais. Griežinėliais supjaustytus svogūnus pakepinti riebaluose, apibarstyti pipirais, į tą pačią keptuvę sudėti mėsą ir sukapotą česnaką.

Kai mėsa apkeps, į keptuvę įpilti truputį karšto vandens, ir mėsą troškinti ant mažos ugnies, vis įpilant karšto vandens. Po 1,5 val. ant mėsos sudėti perplautus nuspaustus kopūstus, dar įpilti vandens, kad jis apsemtų visą guliašą, ir dar patroškinti. Kai mėsa bus minkšta, į guliašą suberti ryžius ir baigti troškinti.

Prieš patiekiant apipilti grietine ir gerai išmaišyti.

Ingredientai

  • Česnakas:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Jautiena:1 kg.
  • Kmynai:truputis
  • Raudonieji pipirai:truputis
  • Rauginti kopūstai:500 g.
  • Riebalai:100 g.
  • Ryžiai:0,5 stiklinės
  • Svogūnai:2-3 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Audre
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Super receptas. dariau ne viena karta.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?