Greitoji paieška

Vengriškas guliašas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Vietoj sviesto galima naudoti lydytus kiaulienos taukus.

Riebalus ištirpdyti puode, juose apkepti nuluptus ir susmulkintus svogūnus. Nukelti nuo ugnies ir ataušinti., kad įdėjus papriką ji neprarastų gražios raudonos spalvos. Tada sudėti mažais gabalėliais supjaustytą jautieną. Virti maišant. Kai užvirs, įpilti vandens (apie 1,25l). Pasūdyti pagal skonį. Uždengus virti 1 valandą 15 minučių. Sudėti gabalėliais supjaustytas bulves.

Pomidorus sudėti 10 minučių prieš tiekiant.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?