Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Veršienos ir daržovių troškinys (RAGU)
Aprašymas
Skaniausias veršienos troškinys, patiekiamas su daržovėmis, užpilant padažu ir žalumynais. Ne tik gurmanams.
Gaminimas
Iš veršienos krūtinėlės išimkite krūtinkaulį, perpjaukite plevę ir ištraukite šonkaulius.
Supjaustykite gabalais, pasūdykite ir apkepkite riebaluose (aliejuje), iki kol mėsa gražiai pagels.
Bulves supjaustykite kubeliais, o morkas, petražoles, svogūnus, grybus - skiltelėmis ir truputi apkepkite.
Apkeptą mėsą ir daržoves sudėkite į puodą, įdedami ryšulėlį surištos petražolės, nesmulkintų pipirų, viską užpilkite sultiniu ir troškinkite uždengtame puode iki kol mėsa ir daržovės suminkštės.
Sultinį nukoškite, idėkite riebaluose pakeptų miltų, užvirkite, perkoškite ir šitaip paruoštą padažą supilkite į puodą. Pridėkite skiltelėmis supjaustytų šviežių pomidorų ir užvirinkite.
Patiekiant, ant mėsos dėkite daržovių, užpilkite padažu ir apibarstykite žalumynais.
Skanaus!
Ingredientai
Receptas #5901
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |