Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Veršiena (su kaulais) sukapojama. Mėsos gabalėliai pakepinami riebaluose, pabarstomi druska, pipirais, miltais ir dar pakaitinami, o paskui sudedami į puodą. Įpylus vandens ar sultinio - troškinama.
Baigiant troškinti sudedamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, morkos, petražolių šaknelės, svogūnas, vėliau įpilama grietinės ir dar troškinama. Kai daržovės suminkštėja, suberiamos išvirtos pupelės, išvirti žirniai ir žiediniai kopūstai.
Veršienos su daržovėmis troškinys suverčiamas į pašildytą dubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |