Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Vištienos karis su ananasais pagal indišką receptą.
Į keptuvę supilkite kokosų pieną, suberkite kario prieskonius ir, kaitindami gerai išmaišykite. Tada supilkite vištienos sultinį, suberkite cukrų bei žuvies padažą.
Vištienos gabaliukus, šaldytus žirnelius, pjaustytas morkas ir žaliąsias paprikas sudėkite į keptuvę su kokoso pienu. Troškinkite apie 25-30 min.
Kartu sumaišykite šaukštą miltų su dviem šaukštais šalto vištienos sultinio ir supilkite į troškinį. Tada supjaustykite šviežią ananasą ir sudėkite į troškinį. Troškinkite 5 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |