Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Vyne troškinta vištiena su medumi
Gaminimas
Vištienos sparnelius, ketvirčius ar šlauneles supjaustome, jei šie esti labai stambūs. Kiekvieną mėsos gabalą įtriname druska bei pipirais (naudoju kartais ir saldžiąją raudonąją papriką), apvoliojame miltuose ir apkepiname iš abiejų pusių įkaitintuose riebaluose. Tuose pačiuose riebaluose apkepiname ir smulkiai sukapotus česnakus bei svogūną (žinoma, norint vartoti mažiau riebalų, galime jų ir neapkepti, o sudėti tiesiai troškintis).
Tada apkeptus vištienos gabalus dedame į puodą, kartu sudedame griežinėliais supjaustytas morkas, įpilame vandens, kad semtų mėsą ir troškiname ant vidutinės ugnies apie 20 min. Vėliau įdedama čiobrelių, pipirų, jei trūksta druskos, įspaudžiame truputį citrinos sulčių bei įdedame gerą šaukštą medaus. Dar viską troškiname apie 8 min.
Galiausiai įpilame apie 1 stiklinę baltojo vyno ir troškiname, kol alkoholis išgaruoja.
Skanu su ryžių garnyru.
Ingredientai
Receptas #7641

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |