Greitoji paieška

Žuvų troškinys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis supjaustyti 2 cm. storio riekelėmis, įtrinti citrinos sultimis. Sudėti į dubenį, užpilti 3 - 4 citrinų sultimis, pasūdyti, įberti pipirų, įdėti trintą ankštinį pipirą; 2 - 3 val. pamirkyti. Išgriebti iš rasalo, nusausinti.

Puode pašildyti 50 g aliejaus ir apkepinti jame tunus. Kitame puode iš 20 g. sviesto ir miltų paruošti rusvą padažą, sudėti svogūnus, tuščialaiškius česnakus, smulkintas prieskonines daržoves, įberti žiupsnį raudonųjų pipirų. Įdėti žuvis, įpilti vandens, kad apsemtų, įmesti lauro lapų, gvazdikėlį, čiobrelių.

Uždengti ir 30 min. virti ant silpnos ugnies.

Ingredientai

  • Aliejus:50 g.
  • ankštinis pipiras:1 vnt.
  • Čiobreliai :truputis
  • Gvazdikėlis:1 vnt.
  • Lauro lapai:keletas
  • Miltai:15 g.
  • Prieskoninės daržovės:pagal skonį
  • Sviestas:20 g.
  • Svogūnai:50 g.
  • tunai:750 g.
  • tuščialaiškiai česnakai:pagal skonį
  • Vanduo:truputis
  • žalios citrinos:5-6 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?