Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvis supjaustyti 2 cm. storio riekelėmis, įtrinti citrinos sultimis. Sudėti į dubenį, užpilti 3 - 4 citrinų sultimis, pasūdyti, įberti pipirų, įdėti trintą ankštinį pipirą; 2 - 3 val. pamirkyti. Išgriebti iš rasalo, nusausinti.
Puode pašildyti 50 g aliejaus ir apkepinti jame tunus. Kitame puode iš 20 g. sviesto ir miltų paruošti rusvą padažą, sudėti svogūnus, tuščialaiškius česnakus, smulkintas prieskonines daržoves, įberti žiupsnį raudonųjų pipirų. Įdėti žuvis, įpilti vandens, kad apsemtų, įmesti lauro lapų, gvazdikėlį, čiobrelių.
Uždengti ir 30 min. virti ant silpnos ugnies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |