Greitoji paieška

Žvėrienos ragu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Egiptietiškas žvėrienos troškinio (ragu) receptas.

Gaminimas

Įkaitintame svieste pakepinami svogūnai bei kubeliais supjaustyta mėsa. Po 10 min. sudedama nuvalytas, su išimtu sėklalizdžiu, žiedais supjaustytas saldusis pipiras, į 2 dalis perlaužti (nulupti, be kauliukų) persikai, džiovintos slyvos (be kauliukų) ir prieskoniai. Visi šie produktai be paliovos maišant 5 min. pakepinami.

Paskui supilamas rūgęs pienas (mėsa turi būti apsemta). Troškinama orkaitėje, kol produktai suminkštėja. Baigiant troškinti pienas turi būti išviręs.

Ingredientai

  • Cinamonas:1/4 šaukštelio
  • Cukrus:žiupsnelis
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • Džiovintos slyvos:8 vnt.
  • Imbieras:1/3 šaukštelio
  • Persikai:4 vnt.
  • Pipirai:1/4 šaukštelio
  • rūgęs pienas:1/2-3/4 l.
  • saldus ankštinis pipiras:1 vnt.
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • žvėriena:500-750 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?