Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Egiptietiškas žvėrienos troškinio (ragu) receptas.
Įkaitintame svieste pakepinami svogūnai bei kubeliais supjaustyta mėsa. Po 10 min. sudedama nuvalytas, su išimtu sėklalizdžiu, žiedais supjaustytas saldusis pipiras, į 2 dalis perlaužti (nulupti, be kauliukų) persikai, džiovintos slyvos (be kauliukų) ir prieskoniai. Visi šie produktai be paliovos maišant 5 min. pakepinami.
Paskui supilamas rūgęs pienas (mėsa turi būti apsemta). Troškinama orkaitėje, kol produktai suminkštėja. Baigiant troškinti pienas turi būti išviręs.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |