Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustykite griežinėliais. Išplakite kiaušinius, įpilkite pieno, šiek tiek pasūdykite, supilkite ištirpintą sviestą ir kepkite. Kai omletas pradės tirštėti, apverskite. Indas neturi būti labai karštas, kad kiaušiniai tik pageltonuotu, bet neparaustų.
Karštus liežuvio griežinėlius išdėlioti pusdubenyje, prie jų sudėti omletą, apibarstyti smulkiai supjaustytais laiškinio česnako laiškais. Valgyti su virtomis bulvėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |