Greitoji paieška

Virtas liežuvis su omletu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustykite griežinėliais. Išplakite kiaušinius, įpilkite pieno, šiek tiek pasūdykite, supilkite ištirpintą sviestą ir kepkite. Kai omletas pradės tirštėti, apverskite. Indas neturi būti labai karštas, kad kiaušiniai tik pageltonuotu, bet neparaustų.

Karštus liežuvio griežinėlius išdėlioti pusdubenyje, prie jų sudėti omletą, apibarstyti smulkiai supjaustytais laiškinio česnako laiškais. Valgyti su virtomis bulvėmis.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?