Greitoji paieška

Apelsinų skonio upėtakis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Marinatui: Sojos padažą, sultys, smulkinta česnaką užvirti. Truputį atvėsint, įpilti aliejų, įdėti žuvį ir palikti 7 min.

Paskui apversti žuvį kita puse ir dar 7 min.palikti marinuotis.

Žuvį išimti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir dėti į orkaitę kepti ant grotelių apie 15 min.

Prieš baigiant kepti, apšlakstyti marinatu.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:šaukštas
  • Apelsinų sultys:4 šaukštai
  • Česnakai:skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Pipirai:truputis
  • Sojos padažas:šaukštas
  • upėtakio gabaleliai be odos:4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?