Greitoji paieška

Apelsinų skonio upėtakis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Marinatui: Sojos padažą, sultys, smulkinta česnaką užvirti. Truputį atvėsint, įpilti aliejų, įdėti žuvį ir palikti 7 min.

Paskui apversti žuvį kita puse ir dar 7 min.palikti marinuotis.

Žuvį išimti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir dėti į orkaitę kepti ant grotelių apie 15 min.

Prieš baigiant kepti, apšlakstyti marinatu.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:šaukštas
  • Apelsinų sultys:4 šaukštai
  • Česnakai:skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Pipirai:truputis
  • Sojos padažas:šaukštas
  • upėtakio gabaleliai be odos:4 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?