Greitoji paieška

Apkepta jūros lydeka su sūrio padažu ir pomidorais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
9 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Atšildyta jūros lydekų filė apibarstoma vegeta, citrinpipiriais, apšlakstoma citrinų sultimis ir marinuojama apie 6-12 val. Marinuota žuvis pavoliojama miltuose, kiaušinio plakinyje ir kepama keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Ant apkeptos jūros lydekos dedamas tarkuotas fermentinis sūris, sumaišytas su majonezu ("Hamker"), ir kepama orkaitėje +180 °C temperatūroje apie 3-5 min., po to ant apkeptos žuvies dedama 3 mm storio supjaustyti pomidorų pusžiedžiai ir dar kepama orkaitėje +180 °C temperatūroje apie 3 min.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?