Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Atšildyta jūros lydekų filė apibarstoma vegeta, citrinpipiriais, apšlakstoma citrinų sultimis ir marinuojama apie 6-12 val. Marinuota žuvis pavoliojama miltuose, kiaušinio plakinyje ir kepama keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Ant apkeptos jūros lydekos dedamas tarkuotas fermentinis sūris, sumaišytas su majonezu ("Hamker"), ir kepama orkaitėje +180 °C temperatūroje apie 3-5 min., po to ant apkeptos žuvies dedama 3 mm storio supjaustyti pomidorų pusžiedžiai ir dar kepama orkaitėje +180 °C temperatūroje apie 3 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |