Aštri žuvis su kokosų pienu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvį supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais. Miltus sumaišyti su druska ir pipirais ir užbėrus ant žuvies išmaišyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus (smulkiai supjaustytus), česnakus, kuminą, kalendrą ir ciberžolę. Kartais pamaišant kepti 3 min. kol svogūnai pradės minkštėti. Supilti kokosų pieną ir pomidorus, gerai išmaišyti, užvirti ir pavirti 5 min. Sudėti žuvį, uždengti ir virti apie 10 min., kol žuvis pasidarys balta. Įmaišyti kapotą šviežią kalendrą ir patiekti.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Česnakai:1 skiltelė
  • Druska:pagal skonį
  • Kalendra:1 šaukštelis
  • Kokoso pienas:150 ml
  • Maltas kuminas:1 šaukštelis
  • Maltos ciberžolės:1/2 šaukštelis
  • Miltai:30 g.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Pomidorai:1 skardinė (smulkintų, konservuotų)
  • Šviežia kalendra:3 vnt.
  • Svogūnai:1 vnt.
  • Žuvies filė:750 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?