Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Karpį išvalykite ir supjaustykite gabaliukais. Užpylusi vandeniu, suberkite papriką ir virkite ant silpnos ugnies, kol žuvis suminkštės. Išgriebkite. Pomidorą nuplikykite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Žaliąją papriką perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdį ir supjaustykite juostelėmis, svogūną - griežinėliais, prieskonines daržoves - gabaliukais. Į puodą dėkite žuvies galvą, prieskonines daržoves, papriką, svogūną, pomidorą, įmeskite laurų lapelį, įberkite pipirų, užpilkite 700ml vandens ir virkite apie valandą. Sultinį perkoškite, sudėkite virtą žuvį ir virkite dar apie 10 minučių. Nukėlusi nuo ugnies, užbalinkite grietine, sumaišyta su tryniais. Tiekite su virtais makaronais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |