Greitoji paieška

Egiptietiškai pagaminta žuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Dar vienas žuvies paruošimo būdas, kilęs iš Egipto. Taip paruošta žuvis papuoš Jūsų Kalėdinį stalą ir galbūt nustebins ne vieną, kuriuo ja vaišinsite :)

Gaminimas

Žuvis išdarinėjama, įstrižai įpjaustoma, įtrinama druska bei pipirais ir apkepinama riebalais išteptoje keptuvėje. Paskui apipilama aliejumi ir kepama įkaitintoje orkaitėje, retkarčiais apšlakstant aliejumi.

Riešutai ir razinos pakepinami su trupučiu aliejaus, paskui iš keptuvės išimami, o vietoje jų sudedami ir patroškinami druska bei pipirais apibarstyti pomidorai. Sutižę pomidorai pertrinami per sietą ir ant nedidelės ugnies pavirinami, kol truputį sutirštėja.

Žuvis sudedama į dubenį, apibarstoma riešutais bei razinomis ir, prieš patiekiant, apipilama pomidorų padažu.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?