Greitoji paieška

Įdaryta lydeka

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Amerikietiškas įdarytos lydekos receptas. Įdaryta lydeka puikiai tiks ant Jūsų Kalėdinio stalo.

Gaminimas

Lydeka nuvaloma (galima nupjauti uodegą ir galvą), atsargiai išimami kaulai.

Įdarui truputį pakepinti smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai ir salierai sumaišomi ir patroškinami, paskui įberiama maltų džiūvėsių ir petražolių. Masė pasūdoma, papipirinama, išmaišoma ir sukemšama į druska bei citrinos sultimis įtrintą žuvį. Žuvis užsiuvama, apibarstoma druska ir pipirais, įdedama į sviestu ar margarinu išteptą keptuvą, apdėliojama lašinukų griežinėliais ir įkišama į karštą orkaitę. Po 10 min. ugnis sumažinama, žuvis apšlakstoma tirpytu sviestu ir dar 30 min. patroškinama. Paskui orkaitė išjungiama, o žuvis joje dar 10 min. palaikoma. Atsiradusios sultys sumaišomos su grietinėle ir miltais. Žuvis užpilama šiuo padažu ir paduodama į stalą.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?