Greitoji paieška

Įdaryta lydeka

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Puikiai papuoš Jūsų šventinį stalą.

Gaminimas

Žuvis nuskutama ir nuplaunama. Oda aplink galvą apipjaunama ir nuneriama.

Žuvies filė, piene mirkytas batonas ir svieste pakepintas kapotas svogūnas - sumalami. Į masę suberiamos manų kruopos, įmušamas kiaušinis, įpilama pieno. Viskas gerai išsukama.

Įdaras sukemšamas į žuvies odą ir užsiuvama.

Iš prieskoninių daržovių ir žuvies liekanų išverdamas sultinys.

Žuvis dedama ant grotelių puode, užpilama atvėsusiu sultiniu ir verdama ant silpnos ugnies apie 1 val..

Atšaldyta sultinyje žuvis išimama iš puodo, dedama į pusdubenį, supjaustoma gabalais ir puošiama citrinos griežinėliais bei kapotais drebučiais.

Ingredientai

  • Batonas:1 riekė
  • Citrina:2 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Kvapieji pipirai:3 vnt.
  • Lauro lapas:1 vnt.
  • Lydeka:1 vnt.
  • Manų kruopos:1 šaukštas
  • Pienas:0,5 stiklinės
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:pagal skonį
  • Sviestas:1,5 šaukšto
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:1,5 l.
  • Žuvies filė:300 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?