Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Lydeka išskrodžiama per pakaklę, numaunama oda. Mėsa, išėmus kaulus, sumalama, pridedama piene mirkyto pyrago, tarkuoto muskato riešuto, kiaušinis, druskos. Masė gerai ištrinama ir sukemšama į lydekos odą.
Prisiuvus galvą, lydeka verdama vandenyje su žuvies kaulais bei prieskoninėmis daržovėmis.
Ataušusi lydeka atsargiai perkeliama į pusdubenį, užpilama sultiniu, kuriame virė, papuošiama kietai virtais kiaušiniais, citrinos griežinėliais, morkomis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |