Greitoji paieška

Įdaryta lydeka

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Lydeka išskrodžiama per pakaklę, numaunama oda. Mėsa, išėmus kaulus, sumalama, pridedama piene mirkyto pyrago, tarkuoto muskato riešuto, kiaušinis, druskos. Masė gerai ištrinama ir sukemšama į lydekos odą.

Prisiuvus galvą, lydeka verdama vandenyje su žuvies kaulais bei prieskoninėmis daržovėmis.

Ataušusi lydeka atsargiai perkeliama į pusdubenį, užpilama sultiniu, kuriame virė, papuošiama kietai virtais kiaušiniais, citrinos griežinėliais, morkomis.

Ingredientai

  • Citrina:1 vnt.
  • Druska:truputis
  • Kiaušiniai:2 vnt.
  • Kvapieji pipirai:3 vnt.
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Morka:1 vnt.
  • muskato riešutas:truputis
  • Pienas:1/2 stiklinės
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:200 g.
  • Pyragas:50 g.
  • Sviestas:30 g.
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:1,5 l.
  • Žuvis:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?