Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įdaryta žuvis Jūsų Kalėdiniam stalui :).
Žuvis nuvaloma, išdarinėjama, pasūdoma.
Sumalti riešutai, razinos, truputį aliejuje pakepinti svogūnai ir citrinos sultys sumaišoma. Šios masės prikemšama į paruoštą žuvį. Žuvis aprišama siūlu ir iškepama orkaitėje aliejuje.
Žuvį galima patiekti su salotomis, citrinos griežinėliais arba kitokiomis daržovėmis, pagal Jūsų fantaziją :).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |