Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuskusta žuvis nuplaunama, nupjaunami pelekai ir uodega. Galvą nupjovus, išimami viduriai. Iš žuvies liekanų, prieskoninių daržovių it prieskonių išverdamas sultinys.
Žuvis supjaustoma 2 cm. pločio gabalais. Stambieji gabalai paliekami įdaryti, o gabalai nuo galvos ir uodegos panaudojami įdarui.
Įdaras: mėsa nuo šių gabalų nuskutama, batonas išmirkomas piene, o piene išmirkyti džiovinti baravykai išverdami.
Nuo virtų žuvies liekanų nuimama mėsa. Viskas sumalama mėsmale.
Į masę įmušamas kiaušinis, suberiamos manų kruopos, įpilama 2 šaukštai pieno ir gerai išsukama.
Šia mase įdaromi karpio gabalai ir sudedami į puodą ant grotelių. Žuvis užpilama šiltu sultiniu ir verdama ant silpnos ugnies 30 min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |