Greitoji paieška

Įdaryti upėtakiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Ispaniškai įdaryti upėtakiai papuoš jūsų stalą.

Gaminimas

Upėtakius išvalyti, nuplauti, perpjauti pilvą, išimti kaulus, įtrinti rupia druska ir citrinos sultimis.

Paruošti įdarą: svogūnus, alyvuoges, migdolus, grybus nuplauti, nulupti, gerai susmulkinti ir viską sumaišyti dubenyje. Įberti druskos, trintų baltųjų pipirų, truputį aliejaus ir acto (kaip salotoms). Įdaras neturi būti skystas. Į kiekvieną upėtakį įdėti valgomąjį šaukštą įdaro. Įpjovos kraštus susiūti siūlu arba apvynioti žuvis virvele. Upėtakius apvolioti tarkuotuose džiūvėsėliuose, kiekvieną atskirai suvynioti į gerai sviestu išteptą popieriaus lapą. Kepti ant grilio ant nestiprios ugnies. Į stalą žuvis tiekti lėkštėje ant popieriaus, kuriame kepė.

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Aliejus:truputis
  • ankštiniai pipirai:1 vnt.
  • Baltieji pipirai:pagal skonį
  • Citrinos:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsėliai:125 g.
  • Grybai:150 g.
  • Juodosios alyvuogės:60 g.
  • Migdolai:50 g.
  • Petražolės:10 g.
  • sviestinis popierius:6 lapai
  • Svogūnai:60 g.
  • upėtakiai:6 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?