Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Ispaniškai įdaryti upėtakiai papuoš jūsų stalą.
Upėtakius išvalyti, nuplauti, perpjauti pilvą, išimti kaulus, įtrinti rupia druska ir citrinos sultimis.
Paruošti įdarą: svogūnus, alyvuoges, migdolus, grybus nuplauti, nulupti, gerai susmulkinti ir viską sumaišyti dubenyje. Įberti druskos, trintų baltųjų pipirų, truputį aliejaus ir acto (kaip salotoms). Įdaras neturi būti skystas. Į kiekvieną upėtakį įdėti valgomąjį šaukštą įdaro. Įpjovos kraštus susiūti siūlu arba apvynioti žuvis virvele. Upėtakius apvolioti tarkuotuose džiūvėsėliuose, kiekvieną atskirai suvynioti į gerai sviestu išteptą popieriaus lapą. Kepti ant grilio ant nestiprios ugnies. Į stalą žuvis tiekti lėkštėje ant popieriaus, kuriame kepė.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |