Greitoji paieška

Įdaryti upėtakiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Ispaniškai įdaryti upėtakiai papuoš jūsų stalą.

Gaminimas

Upėtakius išvalyti, nuplauti, perpjauti pilvą, išimti kaulus, įtrinti rupia druska ir citrinos sultimis.

Paruošti įdarą: svogūnus, alyvuoges, migdolus, grybus nuplauti, nulupti, gerai susmulkinti ir viską sumaišyti dubenyje. Įberti druskos, trintų baltųjų pipirų, truputį aliejaus ir acto (kaip salotoms). Įdaras neturi būti skystas. Į kiekvieną upėtakį įdėti valgomąjį šaukštą įdaro. Įpjovos kraštus susiūti siūlu arba apvynioti žuvis virvele. Upėtakius apvolioti tarkuotuose džiūvėsėliuose, kiekvieną atskirai suvynioti į gerai sviestu išteptą popieriaus lapą. Kepti ant grilio ant nestiprios ugnies. Į stalą žuvis tiekti lėkštėje ant popieriaus, kuriame kepė.

Ingredientai

  • Actas:truputis
  • Aliejus:truputis
  • ankštiniai pipirai:1 vnt.
  • Baltieji pipirai:pagal skonį
  • Citrinos:1 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Džiūvėsėliai:125 g.
  • Grybai:150 g.
  • Juodosios alyvuogės:60 g.
  • Migdolai:50 g.
  • Petražolės:10 g.
  • sviestinis popierius:6 lapai
  • Svogūnai:60 g.
  • upėtakiai:6 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?