Greitoji paieška

Japoniškai pagamintas pūgžlys

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis ir palaikoma. Žalumynai sriubai susmulkinami ir patroškinami svieste arba margarine. Žuvis pasūdoma, apibarstoma pipirais, sudedama į puodą su troškintomis daržovėmis, apipilama grietine, ant viršaus sudedamos mandarinų skiltelės. Viskas apibarstoma tarkuotu sūriu ir kepama orkaitėje 20 min.

Patiekiama su biria ryžių koše.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:truputis
  • Fermentinis sūris:1-2 šaukštai
  • Grietinė:1/2 stiklinės
  • Mandarinai:1-2 vnt.
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoniniai žalumynai:truputis
  • pūgžlių filė:3 vnt.
  • Sviestas:75 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?