Greitoji paieška

Jūros ešerys su grietinėlės padažu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išvalytą žuvį sudėti į skardą. Kiekvieną žuvį po 2 kartus įstrižai įpjauti (padaromos maždaug 0,5 cm gylio įpjovos). Žuvį patepti aliejumi ir kepti maždaug 20–25 minutes.Paprikas supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių aliejuje ant mažos ugnies kartu su česnakais, druska ir čiobrelių lapeliais 5–7 minutes. Įpilti grietinėlę ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Pagardinti druska ir pipirais. Žuvį patiekti su padažu.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:0,5 stiklinės
  • Česnakai:4 skiltelės
  • Čiobreliai :2 šakelės
  • Druska:pagal skonį
  • Geltonosios paprikos:1 vnt.
  • Grietinėlė:400 ml
  • Jūros ešeriai:4 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Raudonosios paprikos:2 vnt.
  • žaliosios paprikos:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?