Greitoji paieška

Jūros lydeka su voveraitėmis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jūros lydekos filė apibarstykite ir įtrinkite žuvų prieskoniais. Ant viršaus sudėkite smulkiai pjaustytus lašinukus, kapotas česnakų skilteles, užbarstykite petražolių ir padarykite suktinuką, kurį persmeikite smeigtuku. Tuomet, sudėję suktinukus į skardą, išteptą alyvuogių aliejumi, kepkite 15 min. 200°C temperatūroje. Paruoškite padažą: pakepinkite voveraites, įdėkite gabalėlį sviesto, įberkite truputį miltų, įpilkite pieno, o vėliau ir morkų sulčių.

Ingredientai

  • Česnakai:pagal skonį
  • Lydekų filė:2-3 vnt.
  • Miltai:pagal skonį
  • Morkų sultys:pagal skonį
  • Petražolės:pagal skonį
  • Pienas:pagal skonį
  • Rūkyta šoninė:pagal skonį
  • Sviestas:pagal skonį
  • Voveraitės:pagal skonį
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?