Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jūros lydekos filė apibarstykite ir įtrinkite žuvų prieskoniais. Ant viršaus sudėkite smulkiai pjaustytus lašinukus, kapotas česnakų skilteles, užbarstykite petražolių ir padarykite suktinuką, kurį persmeikite smeigtuku. Tuomet, sudėję suktinukus į skardą, išteptą alyvuogių aliejumi, kepkite 15 min. 200°C temperatūroje. Paruoškite padažą: pakepinkite voveraites, įdėkite gabalėlį sviesto, įberkite truputį miltų, įpilkite pieno, o vėliau ir morkų sulčių.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |