Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Marinuota žuvies filė pagal brazilišką receptą.
Žuvies filė supjaustoma nelabai storais griežinėliais ir ištroškinama pasūdytame vandenyje.
Iš acto, aliejaus, druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų, lauro lapo, pomidorų tyrės paruošiamas marinatas.
Į marinatą sudedami ištroškinti žuvies griežinėliai. Ant viršaus užberiama griežinėliais supjaustytų svogūnų.
Kitą dieną žuvis iš marinato išimama, sudedama į dubenį, papuošiama svogūnų griežinėliais ir svieste apkepintais migdolais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |