Greitoji paieška

Kalėdinė marinuota žuvies filė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Marinuota žuvies filė pagal brazilišką receptą.

Gaminimas

Žuvies filė supjaustoma nelabai storais griežinėliais ir ištroškinama pasūdytame vandenyje.

Iš acto, aliejaus, druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų, lauro lapo, pomidorų tyrės paruošiamas marinatas.

Į marinatą sudedami ištroškinti žuvies griežinėliai. Ant viršaus užberiama griežinėliais supjaustytų svogūnų.

Kitą dieną žuvis iš marinato išimama, sudedama į dubenį, papuošiama svogūnų griežinėliais ir svieste apkepintais migdolais.

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • Cukrus:1 šaukštelis
  • Druska:truputis
  • Juodieji pipirai:truputis
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Migdolai:sauja
  • Pomidorų tyrė:1 šaukštelis
  • Raudonieji pipirai:truputis
  • Sviestas:truputis
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vyno actas:4 šaukštai
  • Žuvies filė:500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Rimantė
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Neblogai visai skanus.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?