Greitoji paieška

Kalėdinė troškinta žuvis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
10 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Troškintos žuvies receptas iš Graikijos. Dar kitaip vadinama "goferia piaka".

Gaminimas

Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, paskui sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma, papipirinama.

Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2 - 3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Angėlė
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

šiaunuolė labai skanu

Asta
Prieš 9 m.
Grupė:
Įvertino:

Žiauriai skanu :) Patiko ir man ir vaikams.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?