Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Flamandiški žuvies maltiniai Jūsų Kalėdiniam stalui.
Nuvalytos, išdarinėtos silkės kartu su svogūnu, česnako skiltelėmis ir mirkytu pyragu sumalamos mėsmale. Gautas faršas gerai išminkomas su kiaušiniu, smulkiai sukapotais kaparėliais, ančiuvių sviestu, druska ir pipirais.
Iš jo padaromi nedideli kotletai, kurie pavoliojami džiūvėsiuose ir vartant iškepami.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |