Greitoji paieška

Kalėdinis karpis

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Karpio gabalus sudedame į troškintuvą, apipilame šampanu ir troškiname. Pievagrybius supjaustome, pakepiname svieste ir užpilame pasūdyta grietine, sumaišyta su miltais. Baigiant troškinti, supilami suplakti kiaušinio tryniai. Kai išgaruoja šampanas, žuvį apipilame grybų padažu ir 10 min. kepame orkaitėje.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:250 g.
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Pievagrybiai:125 g.
  • šampanas:350 g.
  • Sviestas:150 g.
  • Žuvis:1,5-2 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?