Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Išskrosta žuvis supjaustoma porcijomis ir pasūdoma. Kapoti svogūnai pakepinami svieste, praskiedžiami vandeniu, įpilamas vynas, sudedami prieskoniai ir užvirinama.
Į verdantį skystį sudedami žuvies gabalai, ir verdama apie 30 min. Žuvis atšaldoma skystyje, po to išdėliojama pusdubenyje ir užpilama perkoštu nuoviru su išbrinkinta ir ištirpinta želatina.
Kai nuoviras sustingsta, žuvis paduodama gausiai pabarstyta kapotais petražolių ir krapų lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
siai dienai pasirinkau si recepta, kad kazka paruost lietuvisko, kucioms esant toli nuo lietuvos, gavau per didelius vargus karpi, viska seip turiu...tik klausimas kur idet miltus???i nuovira?
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |