Karpis drebučiuose

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išskrosta žuvis supjaustoma porcijomis ir pasūdoma. Kapoti svogūnai pakepinami svieste, praskiedžiami vandeniu, įpilamas vynas, sudedami prieskoniai ir užvirinama.

Į verdantį skystį sudedami žuvies gabalai, ir verdama apie 30 min. Žuvis atšaldoma skystyje, po to išdėliojama pusdubenyje ir užpilama perkoštu nuoviru su išbrinkinta ir ištirpinta želatina.

Kai nuoviras sustingsta, žuvis paduodama gausiai pabarstyta kapotais petražolių ir krapų lapeliais.

Ingredientai

  • Druska:truputis
  • Karpis:1 kg.
  • Krapai:truputis
  • lauro lapelis:1 vnt.
  • Miltai:2 šaukštai
  • obuolių vynas:1/2 stiklinės
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnai:3 vnt.
  • Vanduo:1/2 stiklinės
  • Želatina:20 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

tatarin
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

siai dienai pasirinkau si recepta, kad kazka paruost lietuvisko, kucioms esant toli nuo lietuvos, gavau per didelius vargus karpi, viska seip turiu...tik klausimas kur idet miltus???i nuovira?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?