Greitoji paieška

Kepta lašišos filė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Actą, cukrų, garstyčias ir garstyčių miltelius supilame į indelį su užsukamu dangteliu ir plakame, kol susidaro tirštas padažas. Kepimo indą ištepame aliejumi, sudedame lašišą, pabarstome druska, pipirais ir čiobreliais. Ant kiekvieno lašišos filė gabaliuko uždedame po šaukštą paruošto padažo, išskirstome, kad padengtų visą žuvį. Apibarstome džiūvėsėliais ir įspaudžiame, kad nenubyrėtų. Lašišą kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 18 minučių, kol džiūvėsėlių viršus gražiai pagelsta. Į stalą tiekiame su likusiu garstyčių padažu.

Ingredientai

  • Actas:2,5 šaukšto
  • Aliejus:
  • Baltos duonos džiūvėsėliai:150 g.
  • Cukrus:2 šaukštai
  • Druska:pagal skonį
  • Džiovinti čiobreliai:1 šaukštas
  • Gartyčios:2 šaukštai
  • Lašišos filė:4 vnt.
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Sausos garstyčios:1,5 šaukštelio
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?