Greitoji paieška

Kepta žuvis graikinių riešutų padaže

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Paruoštą žuvį supjaustome gabalais, apvoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Užpilame pomidorų tyre, užverdame, po to supilame graikinių riešutų padažą, paverdame 2-3 min. Žuvį perdedame į pakaitintą lėkštę, apipilame padažu, apibarstome susmulkintomis petražolėmis ir tiekiame į stalą. Padažui susmulkintus graikinius riešutus, smulkiai supjaustytą saldžiąją papriką, česnaką, kalendrą, šafraną arba maltą ciberžolę suberiame į dvi stiklines šalto virinto vandens, įpilame vyno acto ir labai gerai išplakame.

Ingredientai

  • Aliejus:3 šaukštai
  • Česnakai:2 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Graikiniai riešutai:4 šaukštai (susmulkintų)
  • Kalendras:pagal skonį (žalias arba maltas)
  • Miltai:100 g.
  • Petražolių lapeliai:saujelė
  • Pomydorų tyrė:100 g.
  • šafranas:(arba maltos ciberžolės)
  • Saldžiosios paprikos:1 vnt.
  • Vanduo:2 stiklinės (virinto)
  • Vyno actas:2 šaukštai
  • Žuvis:800 g. (karpis, plekšnės ir kitos)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?