Greitoji paieška

Kepta žuvis marinate

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Kiaušiniai išplakami su miltais, grietinėle, įbėrus druskos, cukraus ir maltų pipirų. Žuvis išskrodžiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma gabaliukais, kurie suvilgomi paruoštoje tešloje ir iškepami įkaitintame aliejuje. Žuvis sudedama į indą, užpilama silpnu citrinos sulčių marinatu ir palaikoma per naktį.

Marinatas. Jis verdamas iš vandens, svogūnų griežinėlių, morkų, lauro lapelių, kvapiųjų pipirų, gvazdikėlių, druskos, cukraus ir citrinos sulčių.

Patiekiant žuvis išimama iš marinato, išdėliojama pusdubenyje, papuošiama citrinos griežinėliais ir daržovėmis iš marinato.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?