Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaušiniai išplakami su miltais, grietinėle, įbėrus druskos, cukraus ir maltų pipirų. Žuvis išskrodžiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma gabaliukais, kurie suvilgomi paruoštoje tešloje ir iškepami įkaitintame aliejuje. Žuvis sudedama į indą, užpilama silpnu citrinos sulčių marinatu ir palaikoma per naktį.
Marinatas. Jis verdamas iš vandens, svogūnų griežinėlių, morkų, lauro lapelių, kvapiųjų pipirų, gvazdikėlių, druskos, cukraus ir citrinos sulčių.
Patiekiant žuvis išimama iš marinato, išdėliojama pusdubenyje, papuošiama citrinos griežinėliais ir daržovėmis iš marinato.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |