Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Receptas 4-ioms porcijoms. Aštriu peiliu nupjauti žuvų galvas, nukirpti pelekus. Išdoroti, nuplauti ir nusausinti. Miltus sumaišyti su druska bei pipirais. Kiaušinį šiek tiek suplakti, džiūvesėlius suberti į gilią lėkštę. Plekšnes apvolioti miltuose, suvilgyti kiaušinio plakiniu ir apvolioti džiūvesėliuose. 20 minučių paruoštas žuvis palaikyti šaldytuve, kad paniruotė gerai priliptų.nLėkštes, kuriose bus teikiamas valgis, pašildyti. Prieš kepant nuo žuvų nukratyti džiūvesėlių perteklių. Plekšnes kepti ant vidutinės ugnies, apversti po 4-5 minučių. Prieš patiekiant žuvis apšlakstyti kepimo metu išsiskyrusiomis sultimis. Pagardą ruošti iš pasirinktų komponentų kuriuos sumaišyti su majonezu. Pasūdyti. Skanaus!
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |