keptos plekšnės su pagardais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Receptas 4-ioms porcijoms. Aštriu peiliu nupjauti žuvų galvas, nukirpti pelekus. Išdoroti, nuplauti ir nusausinti. Miltus sumaišyti su druska bei pipirais. Kiaušinį šiek tiek suplakti, džiūvesėlius suberti į gilią lėkštę. Plekšnes apvolioti miltuose, suvilgyti kiaušinio plakiniu ir apvolioti džiūvesėliuose. 20 minučių paruoštas žuvis palaikyti šaldytuve, kad paniruotė gerai priliptų.nLėkštes, kuriose  bus teikiamas valgis, pašildyti. Prieš kepant nuo žuvų nukratyti džiūvesėlių perteklių. Plekšnes kepti ant vidutinės ugnies, apversti po 4-5 minučių. Prieš patiekiant žuvis apšlakstyti kepimo metu išsiskyrusiomis sultimis. Pagardą ruošti iš pasirinktų komponentų kuriuos sumaišyti su majonezu. Pasūdyti. Skanaus!

Ingredientai

  • Druska:1/2 šaukštelio
  • Džiūvėsėliai:2 šaukštai
  • Juodieji pipirai:1/4 šaukštelio
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Majonezas:150 g. (švelnaus)
  • Miltai:žiupsnelis
  • plekšnės:4 vnt. (maždaug po 350g.)
  • Pomidorų tyrė:3 šaukštai
  • Saldžiosios paprikos:100 g. (arba 100g. garstyčių, arba 75g. tarkuotų krienų)
  • Sviestas:3 šaukštai (ištirpinto)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?