Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Raudes išvalyti, nuplauti, nusausinti, pavolioti miltuose, po to greitai pamirkyti plaktame kiaušinyje. Tuojau pat kepti, kol gražiai paruduos. Nuvarvinti riebalus, pasūdyti, pabarstyti pipirais pagal skonį.
Kol žuvys keps, perpjautus pusiau pomidorus iškepti alyvų aliejuje, pabarstyti susmulkintais česnakais.
Iškeptas žuvis sudėti lėkštės viduryje, aplinkui pakaitomis išdėlioti pomidorus ir citrinos riekeles.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |