Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Portugališkos keptos sardinės su salotomis.
Sardines išvalyti, nuskusti žvynus. 15 min. prieš kepant ištrinti druska.
Paruošti daržoves, iš kurių bus daromos salotos: pomidorus supjaustyti riekelėmis, nulupti it plonais griežinėliais supjaustyti svogūnus; ankštinius pipirus paskrudinti ant stiprios ugnies. Daržoves sudėti į dubenį, pabarstyti druska, pipirais, užpilti aliejaus ir acto (pagal skonį).
Sardines kepti ant grilio arba ant žarijų maždaug minutę kiekvieną pusę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |