Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Braziliškas konservuotų sardinių receptas. Patiekiamas kaip šaltas užkandis.
Sardines nuvalyti, nupjauti galvas, nuplauti, nusausinti. Dubenyje sumaišyti aliejų, actą, druską ir prieskonius (galima dėti ir svogūną). Puode sudėti sluoksnį sardinių, užpilti marinatu, uždengti ir 15 min. virti ant silpnos ugnies. Paskui nuimti dangtį ir virti dar 15 min. Ataušinti.
Konservuotas sardines galima laikyti savaitę.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |