Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 30 min. laikome šaltai. Formuojame krepšelius ir kepame 170° C temperatūroje. Įdarui sukapojame riešutus ir kiaušinius. Smulkiai supjaustome silkę. Viską dubenyje sumaišome su citrinų sultimis, majonezu ir susmulkintais krapais. Įdaro pripildome krepšelius ir papuošiame citrinos skiltelėmis, silkės gabalėliais, alyvų juostelėmis ir petražolių šakelėmis.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |