Greitoji paieška

Lašiša ar lydeka majoneze

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis suplėšoma mažais gabaliukais, dar šilta sudedama į puodukus gerai suspaudžiant ir pastatoma į šaldytuvą.

Patiekiant žuvis iš puodukų išverčiama į pusdubenį, užpilama majonezu, papuošiama petražolėmis ir morkomis.

Ingredientai

  • Majonezas:1 stiklinė
  • morka (virta):1 vnt.
  • Petražolės lapeliai:truputis
  • žuvis (virta):500 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?