Greitoji paieška

Lašiša su avokadu

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Keturis didelius folijos gabalus patepti tirpintu sviestu. Ant kiekvieno lapo dėti po lašišos pjausnį ir pagardinti druska bei pipirais. Ant viršaus uždėti po peletrūno šakelę ir laimo riekę, susukti į foliją. Sudėti į kepimo skardą ir kepti iki 150º C įkaitintoje orkaitėje 25 min. Tuo metu vienos avokados minkštimą kartu su jogurtu, laimo žievele ir sultimis sudėti į blenderį, pagardinti druska bei pipirais ir sutrinti iki vientisos masės. Sudėti masę į dubenėlį. Kitą avokadą supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į padažą. Lašišą išimti iš folijos, dėti į pašildytas lėkštes ir patiekti su padažu.

Ingredientai

  • Avokadas:2 vnt. (nuluptas, be kauliukų)
  • Druska:pagal skonį
  • Jogurtas:150 ml
  • Juodieji pipirai:pagal skonį
  • Laimo sultys:1 laimo
  • Laimo žievelė:1 laimo
  • Lašišos pjausniai:4 x 175 g.
  • Peletrūno šakelės:4 vnt.
  • Sviestas:30 g. (tirpintas)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?